Het weer in Togo
Click for Lomé, Togo Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Togo.nl - Engels home | sitemap | contact   
Togo
Togo (voorheen Togoland) is een land in Afrika dat grenst aan Ghana, Burkina Faso, Benin en aan de Atlantische Oceaan (Baai van Benin).
Nieuws (7)
JUL
 08
Vier nieuwe Afrikaanse bestemmingen voor Brussels Airlines
 Geen reacties  5.120 keer gelezen

De Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines vliegt vanaf deze week op vier nieuwe bestemmingen in het westen van Afrika. Het gaat om Accra (Ghana), Lomé (Togo), Cotonou (Benin) en Ouagadougou (Burkina Faso). Bovendien wordt de frequentie van de verbinding met Abidjan (Ivoorkust) verhoogd.
De nieuwe bestemmingen zijn goed voor 110 rechtstreekse arbeidsplaatsen en ongeveer even veel indirecte, meldt Brussels Airlines maandag. De luchtvaartmaatschappij zet een nieuw toestel in, een Airbus A 330-300, voor de Afrikaanse verbindingen. Brussels Airlines laat ook weten dat de oprichting van de nieuwe maatschappij Korongo volgens plan verloopt. Het gaat om een samenwerking tussen de Belgische maatschappij en de Forrest Group, rond zakenman George Forrest. Korongo, met hoofdzetel in Congo, zou einde 2010 of begin 2011 zijn activiteiten moeten kunnen opstarten. De nieuwe maatschappij gaat van start met drie toestellen. (VIM)

Facebook Twitter Google LinkedIn Myspace
 Terug


Reacties

Geen reactie gevonden.


Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer