Het weer in Togo
Click for Lomé, Togo Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Togo.nl - Engels home | sitemap | contact   
Togo
Togo (voorheen Togoland) is een land in Afrika dat grenst aan Ghana, Burkina Faso, Benin en aan de Atlantische Oceaan (Baai van Benin).
Reviews (1)
De eerste indrukken van Lome
- Veel zand, met alle regen nu modder
Er zijn bijna geen normale wegen. De wegen die er zijn zijn vol enorme gaten. Een taxiritje is hierdoor hilarisch, het is net of je in zo'n hydraulische gansterwagen zit.
- Veel Afrokappers
- Veel muziek in de straten
Met name franse regaeton en hiphop zijn populair. Ik zeg: pluspunt.
- Veel Afrika-zoals-op-de-tv
Als in vrouwen met gekleurde kleding en babies op hun rug, mensen met 10 kg op hun hoofd, kinderen die spelen met autobanden.
- Geen Mac Donalds
Jawel, ik heb hem gevonden een hoofdstad zonder Mac. Er is hier eigenlijk niks westers en er zijn maar weinig westerlingen. Aan de ene kant heel bevrijdend en puur, aan de andere kant word ik soms wel moe van het naroepen.
Tijdens mijn eerste dagen heb ik wel een beetje last van reismoeheid en een cultureshock. Af en toe vraag ik me af waarom ik per se naar Togo moest, waarom ben ik niet gewoon naar wat meer ontwikkeld Afrika gegaan. Dit weekend ben ik echter gezwicht voor Lome. De mensen, de enorme markten, alle muziek, de geuren (mengeling van uitlaatgas, geroosterde kip, vis en modder). Togo moest het zijn!
Inge / 23-07-2010 15:16


Review Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer